Een keuze die klopt

Een keuze die klopt

Vandaag zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd.

50 jaar geleden zeiden zij ‘ja’ tegen elkaar in het stadhuis van Middelburg.

50 jaar later zijn zij nog steeds samen. Een goede keuze dus die zij destijds maakten, zou je kunnen zeggen.

 

Vind jij het lastig om volmondig ‘ja’ tegen bepaalde keuzes te zeggen?

Wil jij keuzes leren maken die kloppen?

Schrijf je dan nu in voor onze workshop: Keuzes Maken op 15 juni van 9.30 – 12.00 uur in Amsterdam.

Soms zijn we bang, verlegen, boos of voelen we ons rot en kunnen we niet de vinger leggen op de zere plek. We begrijpen niet waar het vandaan komt. Carl Jung heeft in zijn wetenschap aangetoond dat gedragingen gedachten en gevoelens vanuit een diep innerlijk weten tot stand komen. Vaak onbewust. Ze komen tot uiting via archetypes, oerbeelden. Door te beleven komen we in contact met onze archetypes. Archetypes worden zichtbaar door bewust te worden hoe wij ons als individu verhouden tot andere mensen.